24 Mart 2012 Cumartesi

Hareket edin kilo verin



Dile getirilmeyen bir egzersiz biçimi : Yerinde duramamak . Araştırmalar , yerinde duramayan , kıpır kıpır olan insanların daha zayıf olduklarını gösteriyor. Eğer aynı işi yapan ve aynı şekilde beslenen iki insanı yan yana koyarsanız . koridorun diğer ucundaki kişiyle konuşmak için mesajlaşmak yerine kalkıp oraya giden kişi ,  diğerinden daha zayıf olacaktır . Araştırmalar, bu insanların demir tava gibi yağ yakmasının nedeninin gizli bir yiyecek , gizli bir organ , gizli bir hücre , gizli bir bilmem ne değil , bu hareketlilikleri olduğunu gösteriyor.

Şimdi , sadece bacak sallamanın , parmak kıpırdatmanın , konuşurken sürekli elinizi kolunuzu sallamanın zayıflatacağını söylemiyoruz . Ama sayısız araştırma , ne kadar çok hareket ederseniz , vücudunuzun gün boyunca o kadar çok kalori yakacağını gösteriyor . Nerede olursanız olun , kaslarınızı hareket ettirmek için bir bahane bulun . Bulaşıkları elde yıkayın . Telefonla konuşurken kalkıp odanın içinde yürüyün . Bir iş arkadaşınıza soru sormak için mesajlaşmak ya da telefona sarılmak yerine , kalkıp odasına gidin . Bir toplantı sırasında ayağınızın ucunu yere vurun . Hareket  etmek için hiç bir fırsat kaçırmazsanız , vücudunuzda gizli metabolizma hızlandırıcılar verirsiniz.

Bunlara ek olarak Lida zayıflama hapı kullanmak size en hızlı ve en doğal şekilde kilo verme imkanı sunar . Lida zayıflama hapı sizlerin metabolizma ve boşaltım sisteminizi hızlandırarak buna orantılı şekilde kilo vermenizi de hızlandır. Kilo vermek istiyorsanız sporun yanı sıra Lida zayıflama hapı kullanmak sizin yararınıza olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder